+34 699 41 00 47 info@protectora-apan.org
QUI SOM?

El nostre objectiu

L’APAN és l’Associació Protectora d’Animals de l’Anoia. Una organització no governamental que va ser creada per lluitar contra l’abandonament i maltractament dels animals.

El refugi fou creat amb la intenció de ser un lloc de pas per animals abandonats, maltractats o decomisats, que han patit la pitjor cara de l’èsser humà. La nostra prioritat es el seu benestar per el que no escatimem gens tractant de paliar les seves ferides no només físiques sino també emocionals i psicològiques, amb el suport veterinari, educador i etològic adient per tractar cada individu de manera individual ho fem possible.

Creiem en una adopció responsable i per sempre, i per fer això possible treballem per crear un vincle entre adoptant i protectora més enllà de l’adopció, oferint suport i seguiment en l’adopció i diferents acords amb entitats i empreses.

Des de 1997

L’Associació va ser creada al setembre de 1997 per un grup de no més de 5 persones que van decidir, arrel de trobar una gosseta que voltava per els carrers d’Igualada a punt de donar a llum, buscar un altre futur pels animals abandonats. Amb pocs recursos econòmics i finançada majoritàriament mitjançant donatius del seus socis van aconseguir un espai cedit per l’Ajuntament de Vilanova del Camí.

Al 2003 es va obrir el refugi al terme municipal d’Òdena, a l’Anoia, amb una capacitat aproximada de 100 gossos i 60 gats,

Al 2021 l’entitat va canviar de junta directiva, passant a mans d’un grup de voluntaris i treballadors del centre, amb la vista posada a millorar l’estada temporal dels habitants al refugi fins que son adoptats i continuar ajudant a tots els animals que ho necessiten i ens es possible.

Coneix més sobre nosaltres:

Com ens financiem

APAN es financia en gran part amb les quotes dels socis i padrins, donatius esporàdics de particulars i els donatius que obtenim de les activitats que realitzem: fires, venda de calendaris, etc.
També tenim acords amb diferents municipis per realitzar les tasques de recollida d’animals perduts o abandonats a la via pública, amb el que podem mantindre les condicions de tots els animals i ampliar i millorar les instal·lacions mica en mica.

La nostra gestió és transparent i els socis poden saber en tot moment en què s’inverteixen els diners recaptats.

Com a entitat privada NO rebem cap tupis d’ajuda o subvenció a la que no es pugui adherir qualsevol pymes, ja que tot i que APAN no està pensada per guanyar-se la vida, a ulls de l’administració som una empresa privada.

L'equip directiu

Z

Patricia Paz

Presidenta

info@protectora-apan.org

+34 699410047 / Només Whatsapp

Z

Judit Serrano

Secretària

judit@protectora-apan.org

Z

Ivan Benitez

Multitask

ivan@protectora-apan.org

Translate »
Facebook
Instagram