+34 699 41 00 47 info@protectora-apan.org
Donatius

Si has arribat fins aquí vol dir que et preocupa el benestar dels nostres animals i hi vols col·laborar i ajudar-nos a tirar endavant aquest gran projecte per lluitar contra l’abandonament dels animals i el maltractament, per salvar tantes vides i dóna’ls-hi un nou futur d’esperança. A continuació tens diferens mètodes d’ajudar-nos a ajudar-los.

Donatius  materials

Hi ha moltes possibilitats de col·laborar!!

 • Donatius de material de segona mà (collars, corretges, mantes, tovalloles, llençols, transportins, etc)
 • Pinso, sorra de gat o productes de neteja, etc.
 • Medicines o antiparasitaris que no necessites (amb caducitat propera o de fa poc), complements per l’hospital, etc.

Per fer-nos arribar les donacions pots aprofitar si vens al refugi de visita (sempre amb cita prèvia) o apropar-te en horari de matí els caps de setmana amb prèvi avís (no podréu veure el refugi).

Per saber quines són les necessitats actuals del refugi, segueix-nos a les nostres xarxes socials, actualitzem sovint les necessitats!

Si prefereixes comprar-ho directament i no preocupar-te de fer-nos-ho arribar, tens la nostra “wishlist d’Amazon” on podràs veure el material que precisem actualment i podràs decidir tu mateix què comprar-nos i ells ens ho envien directament! 

Si sou empresa fabricant de menjar per animals i teniu sobreproducció o  partides pròximes a caducar, o bé fabriqueu altres productes i ens voleu fer una donació, contacta’ns!

Si ens vols fer un donatiu material però no et pots desplaçar o no t’és còmode, tenim disponibles diferents punts d’entrega de donatius a diferents municipis.
Tria el que més a prop et quedi, porta el que ens vulguis donar i ells ens ho farán arribar per tu!

Tens un negoci i vols fer de punt de recollida? contacta’ns!

Donatius  econòmics

Per tirar el refugi endavant la formula és molt simple: Temps + Treball + Recursos.

A ningú ens agrada parlar de diner, però malauradament són necessaris pel benestar dels animals. Com si no podríem pagar les factures dels veterinaris, les medicines, el menjar, l’aigua, el manteniment del refugi, o simplement el manteniment de la furgoneta, tan necessària per portar els animals al veterinari o recollir-ne de nous? Sense comptar amb els imprevistos que sorgeixen al dia a dia del refugi i necessitem cobrir per tirar endavant i seguir salvant vides.

 

Sabem que no tothom té les mateixes circumstàncies econòmiques, per això us oferim diverses maneres d’ajudar-nos econòmicament per a que seguim realitzant la nostra tasca,

  Més avall tens diferents maneres de col·laborar amb nosaltres econòmicament, amb la quantitat que tu decideixis!

  🠗 DONAN’S UN COP DE MÀ 🠗

  Teaming és una iniciativa solidària que va néixer l’any 1998 per ajudar a diferents col•lectius necessitats mitjançant microdonacions de 1 EURO mensual a la causa que escollim. Aquest EURO s’ingressa íntegrament al compte bancari de la causa escollida.

  Si vols donar-nos una mà comprant alguna cosa en concret, pots donar-li un cop d’ull a la nostra llista d’amazon i veure quin material necessitem actualment i comprar-ho! L’article ens arribarà directament a nosaltres i no thauràs de preocupar de res més!

  Si prefereixes fer-nos una donació econòmica de qualsevol quantitat i de manera puntual, et facilitem l’opció de fer-ho per tarjeta de crèdit o per Bizum. Posa el teu nom o raó social, la quantitat que vols donar i tría el mètode de pagament. Així de fàcil!

  Ens pots ajudar de forma gratuita només amb les teves compres online. 

  Registra’t i recauda fons per ajudar al refugi de manera automàtica i gratuita!

  També pots fer-nos la donació mitjançant la plataforma online segura Paypal!

   

  També pots fer-nos la donació mitjançant transferència bancaria!

  Oficina: Igualada

  IBAN: ES 37 0081 0365 2100 0105 3209

  SWIFT: BSAB ES BB

  Translate »
  Facebook
  Instagram