+34 699 41 00 47 info@protectora-apan.org
Regals solidaris

El regal solidari

Un regal solidari es aquell que a més de tindre un valor econòmic, també té un gran valor afegit ja que el cost del regal anirà íntegre a la cura dels animals del refugi i això es el que el fa tant especial.

Ja sigui un aniversari, per reis, dies especials o simplement per que et ve de gust regalar, amb un regal solidari encertaràs segur!

No ho dubtis i fes regals solidàris, regala doble!
Fes un regal i fes-nos un altre a nosaltres.

QUÈ POTS REGALAR?

Regala una quota de soci per un any!

El regalat rebrá per correu electrònic una felicitació indicant-li que li heu regalat una quota de soci de la protectora APAN i el que això comporta.

Llegeix més sobre ser soci aquí

En acabar l’any, es notificará al/la regalat/da de la finalització del regal, donant-li com a opció seguir formant part de l’equip APAN, quota que aportará el/la regalat/da.

Regala un apadrinament per un any!

El regalat rebrá per correu electrònic una felicitació indicant-li que li heu regalat l’apadrinament d’un pelut de lrefugi i el que això comporta.

Llegeix més sobre apadrinar aquí

En acabar l’any, es notificará al/la regalat/da de la finalització del regal, donant-li com a opció seguir formant part de l’equip APAN, quota que aportará el/la regalat/da.

Regala productes de la nostra botiga!

Tením un gran sortit d’artesaníes i productes pensats especialment per als amants dels animals que us encantaràn.

 

Podeu veure tots els articles que venem a la botiga de les fires a les que assistim, al nostre instagram de la botiga o al catàleg de whatsapp on podréu fer les vostres compres insitu.
Si necessites alguna cosa en concret o detalls de noces, comunións o batejos, comentans-ho! 
Translate »
Facebook
Instagram