+34 699 41 00 47 info@protectora-apan.org

El Zape el van trobar lligat a un fanal junt amb el seu germà Zipi, tremolosos i plens de cicatrius a més de problemes cutanis i digestius diversos.

Els pobres no entenien res del que estava passant ni de perquè la que fins ara creien que era la seva família, els va deixar allà lligats a la seva sort, patint el fred de l’hivern.

És una joia de gos, és súper sociable i bo amb tothom, tot i que es mostra una mica insegur amb els moviments bruscos i s’acota a terra. Passeja increïblement bé, no tiba gens per entorns rurals, i no mostra cap tipus de por a cotxes, bicis o motos.

Amb altres gossos és una mica selectiu. Amb el seu germà conviu perfectament però segons quin altre gos es mostra una mica reactiu.

 • Naixement: 04-2020
 • Esterilitzat
 • Test lehismania negatiu
 • Cures especials: cap

 

Zape wurde zusammen mit seinem Bruder Zipi an einen Laternenpfahl gefesselt gefunden, der zitterte und voller Narben sowie verschiedener Haut- und Verdauungsprobleme war.

Die Armen verstanden nicht, was vor sich ging oder warum sie bisher geglaubt hatten, dass ihre Familie sie an ihr Schicksal gefesselt zurückließ und unter der Kälte des Winters litt.

Er ist ein Hundejuwel, er ist super gesellig und verträgt sich mit allen, ist aber bei plötzlichen Bewegungen etwas unsicher und liegt am Boden. Er läuft unglaublich gut, streckt sich in ländlichen Gegenden überhaupt nicht und zeigt keine Angst vor Autos, Fahrrädern oder Motorrädern.

Bei anderen Hunden ist es etwas wählerisch. Er lebt perfekt mit seinem Bruder zusammen, aber je nachdem, welchen anderen Hund er hat, ist er etwas reaktiv.

 • Geburt: 04-2020
 • Sterilisiert
 • Negativer Test lehismania
 • Besondere Pflege: keine

QUINS PASSOS HAS DE SEGUIR PER ADOPTAR-ME?

 1. Qüestionari
 2. Entrevista telefònica
 3. Visita a l’animal
 4. Adopció

 

Els animals s’entreguen vacunats, desparasitats, xipats i esterilitzats. En cas d’entregar-se l’animal sense esterilitzar per l’edat, l’adoptant es compromet a portar-lo per fer l’esterilització a l’edat adequada.

Translate »
Facebook
Instagram