+34 699 41 00 47 info@protectora-apan.org

La Michi va arribar al refugi junt amb la Missy, que es la seva mare.

Les van trobar en el moment que la Missy rescatava la Michi, només sent un bebè, dues d’unes inundacions. De la resta de la camada, si es que n’hi havia, no se’n va saber res.

Van viure a l’habitació de la persona que les va rescatar durant un temps, per el que no van tindre gaire contacte amb humans, per que la Michi no es mostra gaire confiada amb les persones tot i que al refugi ja comença a apropar-se bastant als voluntaris i fregar-se per les cames. És porugueta però res que no es pugui corregir donant-li un temps a casa, ben acompanyada i mimada.

La Michi no sap viure sense la seva mare, ho passa realment malament i per això busquem una adopció conjunta per totes dues.

 • Naixement: 06-2021
 • Esterilitzat
 • FIV negatiu – FeLV negatiu
 • Cures especials: cap

 

Michi kam mit Missy, ihrer Mutter, im Tierheim an.

Sie fanden sie, als Missy Michi, gerade ein Baby, zwei, vor einer Flut rettete. Vom Rest des Mülls, falls vorhanden, war nichts zu hören.

Sie lebten eine Zeit lang im Zimmer der Person, die sie gerettet hat, hatten also nicht viel Kontakt zu Menschen, daher ist Michi Menschen nicht sehr zutraulich, obwohl sie im Tierheim bereits anfängt, sich den Freiwilligen zu nähern und ihre Beine reiben. Sie ist ein kleines Mädchen, aber nichts, was nicht korrigiert werden kann, indem man ihr etwas Zeit zu Hause gibt, gut begleitet und verwöhnt.

Michi weiß nicht, wie sie ohne ihre Mutter leben soll, ihr geht es sehr schlecht und deshalb suchen wir für beide eine gemeinsame Adoption.

 • Geburt: 06-2021
 • Sterilisiert
 • Negativer FIV – Negativer FeLV
 • Besondere Pflege: keine

QUINS PASSOS HAS DE SEGUIR PER ADOPTAR-ME?

 1. Qüestionari
 2. Entrevista telefònica
 3. Visita a l’animal
 4. Adopció

 

Els animals s’entreguen vacunats, desparasitats, xipats i esterilitzats. En cas d’entregar-se l’animal sense esterilitzar per l’edat, l’adoptant es compromet a portar-lo per fer l’esterilització a l’edat adequada.

Translate »
Facebook
Instagram