+34 699 41 00 47 info@protectora-apan.org

El gospi és un gos que va arribar al refugi amb moltes pors.

És un gosset molt dolç i que a qui li té una mica de confiança comença a semblar que vol acostar-se a que li fagin carícies com a la resta de companys.

Tot i ser bastant poruc i per la situació que viu al refugi, avança en el procés i cada cop està una mica més a prop de viure sense pors.

Conviu molt bé amb altres gossos i no ha tingut mai cap problema, li encanta tindre companyía canina i se sent més segur.

La família que l’adopti ha de tindre molta paciència i certa destressa i experiència amb gossos porucs per tal de treballar-hi, i si té algún altre gos millor que millor.

Actualment està en acollida i ha millorat molt la seva sociabilització en molt poc temps.

 • Naixement: 05-2018
 • Esterilitzat
 • Test lehismania negatiu
 • Cures especials: cap

 

Die Gospi ist ein Hund, der mit vielen Ängsten im Tierheim angekommen ist.

Er ist ein sehr süßer Welpe und jemand, der ein wenig Vertrauen zu ihm hat, sieht so aus, als würde er sich wie der Rest seiner Klassenkameraden streicheln wollen.

Obwohl er ziemlich verängstigt ist und aufgrund der Situation im Tierheim, macht er Fortschritte und kommt einem Leben ohne Angst ein Stück näher.

Er lebt sehr gut mit anderen Hunden und hatte nie Probleme, er liebt die Hundegesellschaft und fühlt sich sicherer.

Die Familie, die ihn adoptiert, muss viel Geduld und etwas Geschick und Erfahrung mit gruseligen Hunden haben, um daran zu arbeiten, und wenn er einen anderen Hund hat, umso besser.

Er ist derzeit in der Gastfreundschaft und hat seine Sozialisation in kürzester Zeit stark verbessert.

 • Geburt: 05-2018
 • Sterilisiert
 • Negativer Test lehismania
 • Besondere Pflege: keine

QUINS PASSOS HAS DE SEGUIR PER ADOPTAR-ME?

 1. Qüestionari
 2. Entrevista telefònica
 3. Visita a l’animal
 4. Adopció

 

Els animals s’entreguen vacunats, desparasitats, xipats i esterilitzats. En cas d’entregar-se l’animal sense esterilitzar per l’edat, l’adoptant es compromet a portar-lo per fer l’esterilització a l’edat adequada.

Translate »
Facebook
Instagram