+34 699 41 00 47 info@protectora-apan.org
Casa d'acollida

 Què es ser casa d’acollida?

Les cases d’acollida compleixen una funció essencial e indispensable per les protectores. 

Ser casa d’acollida d’un animal implica donar-li un sostre provisional, fins que trobi un adoptant definitiu o es recuperi de la seva situació particular.

Estar a un refugi es molt estressant per els animals i no socialitzen com haurien gairebé fins que son adoptats. Si tenen algun comportament inadeauat que requereixi constància també es complicat treballar-ho adeauadament.

En ocasions es necessiten cases d’acollida per animals lactants o que requereixen estar tranquils per recuperar-se d’una malaltia o cirugia.

 

Qui cobreix amb les despeses?

Una de les raons per les que ser casa d’acollida es una excel·lent idea, es que tu no hauràs de pagar absolutament res. Nosaltres et proporcionarem tot el material necessari per el manteniment de l’animal i medicaments si ho requereix.

Per suposat, nosaltres obrim totes les despeses veterinàries, que en alguns casos poden ser elevades.

Tot això està subjecte a cada cas concret, i si vols córrer amb alguna despesa, nosaltres estarem encantats de poder destinar els nostres recursos a altres casos.

I si m’encarinyo?

Aquesta es una altra raó per les que ser casa d’acollida es una excel·lent idea, ja que qui fa casa d’acollida té prioritat a l’hora d’adoptar al animal que tenen d’acollida. Així, si en la durada de l’acollida algú s’interessa per l’animal, abans et preguntarem a tu . Si et resulta impossible desfer-te d’ell per que us heu fet inseparables, tindràs l’opció d’adoptar-lo per sempre!

Si en canvi estàs satisfet amb la teva tasca, l’animal s’entregarà a la seva llar definitiva.

No et preocupis, pots seguir fent de casa d’acollida d’algun altre animal que ho necessiti!

Per què fer de casa d’acollida?

  • No suposa cap inversió econòmica.
  • Tindràs l’oportunitat de conèixer i formar part de la vida de molts animals únics i especials i brindar-los d’una llar temporal on refugiar-se de les inclemències que afecten al refugi.
  • Es una molt bona oportunitat de veure si t’adaptes al canvi de vida que suposa tindre un animal a casa, sense haver de prendre una decisió precipitada.
  • Es una tasca indispensable per el correcte funcionament de la protectora.
  • Podràs gaudir de tot el que un animal aporta a una llar però sense comprometre’t per sempre.
  • Es una experiència única, enriquidora i molt valuosa per poder aprendre sobre el comportament animal i les seves cures.
  • A més, podràs dir amb orgull “jo sóc de l’equip Apan”!
Translate »
Facebook
Instagram