+34 699 41 00 47 info@protectora-apan.org

Mentre que espera trobar una llar definitiva hem instal·lat el Miná en aquest recinte on si més no pot volar una mica més que dintre la gàbia on ha viscut fins ara. Li hem deixat la seva gàbia a l’interior de la instal·lació per a que la faci servir quan es senti angoixat per alguna cosa.

Un Miná pot viure entre 10 i 14 anys i algun que altre, de forma excepcional, ha arribat a complir els 27 anys!

Els Minás són els millors imitadors que hi ha, es poden aprendre gran quantitat de paraules, frases o sons, que repeteixen amb una veu molt clara i amb una similitud increïble

No hi ha diferències entre mascles i femelles pel que fa al seu aspecte extern. Per diferenciar-los caldria fer una endoscòpia o analitzar el seu ADN.

A la natura habita als boscos i selves, ben a prop de l’aigua. També ens els podem trobar en plantacions de fruites, cafè i te.

Durant l’època de cria, que va des del mes d’abril fins al juny, els minás formen parelles que es mantindran unides durant tota la vida.

Els podem trobar a l’Àsia sud-oriental i Indonèsia, majorment a Sri-Lanka i també a l’Índia, la Xina i a les illes del Sud-est asiàtic.

Vols fer un donatiu o apadrinar Miná? CLICKA AQUÍ!!