(Català) ASGARD

Home Portfolio (Català) ASGARD

Sorry, this entry is only available in Catalan and German. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

 

ASGARD

L’Asgard, al Bronson i al Steve voltaven per un poblet juntament amb 4 gossos més. Tots molt jovenets, pensem que la majoria són germans. Cadells que devien créixer amb la mare o bé van ser abandonats quan ja eren una mica més grandets.
Aquests tres en poquets dies ens van començar a agafar confiança i a mostrar-se sociables amb tothom. Són molt carinyosos i juganers. Quan entres al seu pati tots tres corren i s’aparten els uns als altres per ser el primer a rebre les tevés atencions i mimos. Conviuen bé entre ells i juguen molt. Es deixen fer de tot. Amb la corretja van fent. Passen per davant de la gatera i ignoren els gats. Estaría bé si la familia tingués un altre gos, ja que sempre han viscut en grup. Els altres 4 són amb nosaltres també, però els de moment hi estem treballant ja que són més porucs.

Data aprox.naixement: Gener 2018
Alçada espatlla: 51 Cm

 

Sol•licitar més informació

Per més informació contacta amb la Dolors !
DOLORS — 00 34 699 41 00 47

o envia’ns el formulari